Szeretném néhány pontban összeszedni, hogy hogyan lehet bekerülni a blogba. Kicsit száraz, de fontosnak tartom jelezni:

1. A legfontosabb és legegyszerűbb, ha a képedet "felhőfotó" vagy "cloudporn_blog" címkével látod el. Ekkor a képhez rögzített felhasználási feltételektől annyiban térünk el, hogy változatlan formában, forrásmegjelöléssel szerepelhet a mű a blogban.

2. Írsz nekünk (felhofoto@gmail.com), hogy feltettél egy remek kis sorozatot az internetre, és javaslod, hogy mutassuk be. Ha témába vág és néhány alapvető technikai szabálynak megfelel, máris poszt lesz belőle. Ajánlhatod mások fotóit is, ez esetben ellenőrizzük a felhasználási feltételeket.

3. Mi is lelkes támogatói vagyunk a Creative Commons lincenc alapelveknek (Indafotón ez a default beállítás). Ezért az ilyen licenc-szel bíró a képeket, egy rövid kommentben megköszönve a lehetőséget és hivatkozva a publikáció helyére, megjelentetjük.

4. A blogba az Indafotóból beillesztett képek szerzőjét és kép címét publikáljuk úgy, hogy a kép fölé mozgatott egér hatására előtűnik egy kis felirat ezekkel az információkkal.

5. Időről időre kereséseket indítunk az Indafotós képek között, és ha ráakadunk egy-egy szép képre, akkor a fenti elvek szerint használjuk fel a fotót. Jelenlegi keresési feltételek:

felhő naplemente cloud_porn felhőfotó felho cloudporn_blog felhők felhok felhőpornó hold napfelkelte szivárvány napkelte sky égbolt kondenz kondenzcsík clouds vihar eső viharfelhők viharfelhő

6. Ha valaki azt tapasztalja, hogy bekerült a blogba a fotója, de ezzel nem ért egyet és szeretné eltávolíttatni, akkor elegendő egy rövid levelet írni, és máris megoldjuk.

7. Semmilyen képet nem szerkesztünk, mindent kizárólag változatlan formában közlünk.

8. A "Minden jog fenntartva." feltétellel feltöltött képeket nem jelentetjük meg, és nem is keressük meg a szerzőt ilyen szándékkal. Ha valaki általában fenntartja ezt a jogot, de a blogban szeretne megjelenni, az legyen szíves az 1. pontban leírt címkéket használni, vagy írni egy rövid levelet.

Remélem mindent leírtam. Ha mégsem, kérdezzetek!

A bejegyzés trackback címe:

https://felhofoto.blog.hu/api/trackback/id/tr281263753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása