Lassanként jön a hétvége, és sokkal izgalmasabb a kikapcsolódás, ha van egy kis verseny. E hét végén minipályázatot hirdetek két témában.

Nevezni úgy lehet, hogy az Indafotóra feltöltéskor (vagy utána) a cloudporn_blog címkét kell a képhez illeszteni. Egy feltétel van: a téma mellett legyen a képen felhő, naplemente, napfelkelte, szivárvány, hold, köd, vagy bármilyen más égi jelenség.

Feltöltési határidő: 07/13, 20:00

És a témák:

 

 

 

 

1. Uszálystrand a Dunán, az Erzsébet-híd és a Lánchíd között

 

 

 

 

 

2. Balaton Sound

 

 

A legjobb képek jutalma: megjelenés a felhőfotó blogban! :)

Ja, és hozzon magával mindenki még egy fotóst!

A bejegyzés trackback címe:

https://felhofoto.blog.hu/api/trackback/id/tr261237126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

elpe 2009.07.10. 21:43:05

Nem véletlen a képválasztás: nagy örömömre előkerült ez a rég elfeledett sport, a fürdés a Dunában, melynek évszázados hagyományai vannak. A képhez hasonló úszó fürdőkből az utolsó még a II. világháború után is működött egy darabig.

elpe 2009.07.12. 23:50:31

Szolgálati közlemény: sajnos az uszálystrand ma (és érzésem szerint tegnap is) zárva volt, úgyhogy ezt a témát kicsit toljuk. Persze aki helikopterrel vagy mega-giga-teleobjektívvel indult, különdíjat fog kapni... :(
süti beállítások módosítása