Miközben a hétvégén tetemes mennyiségű képet sikerült feldolgozni, hirtelen felbukkant gemi albumában egy olyan-de-olyan-de-olyan kép, amin mindketten jócskán elképedtünk: tavaly télen mindketten ugyanott, ugyanakkor fotóztuk ugyanazt a naplementét, egymástól pár száz méterre.

gemi: Tatai vár naplementében elpe: Tata, naplemente

elpe: DSC02933 elpe: DSC02930

A katarzist követően eszembe jutott, hogy akkor nem csak mi voltunk ott a tatai Öregtó partján, és mennyire király lenne, ha felbukkanna valaki, akinek szintén van ugyanonnan képe.

Ezért kérek mindenkit, aki arra járt, esetleg ismer valakit, aki arra járt 2008. január 26-án este 17-19 óra között, és fotózott, jelentkezzen! Akár telefonnal készült képek is jöhetnek.

A játék egyébként más időpontokra és más helyszínekre is érvényes: ha találtok a blogban megjelenő képek közül ismerőset, írjátok meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://felhofoto.blog.hu/api/trackback/id/tr721283775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása